1 Μαΐ 2008

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2008

Πρωτομαγιά σήμερα και είπαμε να περάσουμε μια βόλτα από το αγαπημένο και σύνηθες προορισμό για τέτοια μέρα, τη λίμνη Ζηρού.
Διαπιστώσαμε, πλέον της εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου, οτι η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή σε σχέση με άλλες εποχές. Βέβαια για τους λίγους επισκέπτες ήταν ευχής έργο αφού είχαν άπλετο χώρο να κινηθούν και να παίξουν τα παιδιά, για τον τόπο μας όμως δεν είναι καλό. Δεν μπορούμε ούτε να κρατήσουμε τον κόσμο μας εδώ ούτε και να προσελκύσουμε επισκέπτες. Επίσης είδαμε πολλούς ψαράδες να προτιμούν την πρωτομαγιά για "γούρι", μιας και για πολλούς σηματοδοτεί την έναρξη της ψαρευτικής περιόδου. Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς Πρέβεζα. Εκεί διαπιστώσαμε οτι υπήρχε πραγματική κοσμοσυρροή. Οι καφετέριες, οι ταβέρνες και οι δρόμοι ήταν γεμάτοι. Ο δρόμος μετά μας πήγε στο Κανάλι και Καστροσυκιά όπου είδαμε μερικούς "θαρραλέους" να δροσίζονται στα γαλαζοπράσινα νερά μας. Ακολουθούν μερικές εικόνες ακόμη από τη λίμνη μας και τους λιγοστούς επισκέπτες εδώ.
Δεν μπορέσαμε να καλύψουμε εκδηλώσεις της εργατικής πρωτομαγιάς γιατί δεν ξέραμε ούτε την ώρα, ούτε το χρόνο της εκδήλωσης. Εάν έγινε εκδήλωση παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: